EPRES™ introduceert Healthy Hair Shampoo & Conditioner met revolutionaire Biodiffusion™-technologie

 

Dr. Eric Pressly, pionier op het gebied van bond-building haarverzorging, heeft met EPRES™ de volgende generatie haarverzorging gecreëerd. Zijn innovatieve haarverzorgingslijn is recent uitgebreid met twee nieuwe topproducten: de Healthy Hair Shampoo en Healthy Hair Conditioner. Deze producten maken gebruik van de gepatenteerde Biodiffusion™-technologie, een revolutionaire technologie die zorgt voor snellere droogtijden én continu herstel, zelfs nadat het haar droog is.

Wat EPRES™ onderscheidt van andere merken, is de kracht van deze unieke technologie. De Biodiffusion™-technologie dringt diep door in de haarschacht en herstelt van binnenuit. Dit zorgt voor langdurige bond-reparatie en versterking van het haar, voor een blijvend gezond en sterk resultaat in één simpele stap.

Dr. Eric Pressly, de drijvende kracht achter EPRES™, legt uit: “Ik wilde producten ontwikkelen die haarverzorging toegankelijker en eenvoudiger maken. Onze Healthy Hair Shampoo en Conditioner doen precies dat – ze maken gezond haar haalbaar voor iedereen, ongeacht haartype.”

Naast de effectieve werking zijn de producten ook milieuvriendelijk. De formules zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke stoffen. Bovendien hebben ze een lichte, verfrissende vanillegeur en kan de conditioner als leave-in treatment gebruikt worden. Binnenkort zullen er ook speciale salonversies beschikbaar zijn voor professionals.

EPRES™ is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 15 landen en wordt geprezen door celebrity-stylisten zoals Matt Rez en Bradley Leake. De producten zijn een hit onder zowel professionals als consumenten.